Vision Track

AI-teknologia värien korostamiseen!

Helppo valaisimen ja sovelluksen asennus – ryhmittele ja ohjaa valaistustasi

MITEN SEN TEKNIIKKA TOIMII?

Vision Track Pro -mallissa on still-kamera automaattitoiminnolla, ja se tunnistaa ja mukauttaa värilämpötilan kohteen värien perusteella. Sopii täydellisesti esimerkiksi vaate- ja ruokakauppoihin, kukkakauppoihin, autojen esittelytiloihin ja gallerioihin. Kaikki kuvat, jotka otetaan värilämpötilan säätämiseksi, käsitellään paikallisesti ja ne poistetaan käytön jälkeen.

Manuaalista ohjausta haluaville Vision Track tarjoaa vakiomallina mahdollisuuden himmentää valoa ja voimistaa värejä suoraan ottamalla kuva kohteesta ja valitsemalla korostettava väri valokuvasta Hidealite Vision -sovelluksen avulla. Tämä on ihanteellinen tapa korostaa valittuja kohteita eri ympäristöissä – myymälän ilmoituskylteistä tai gallerian tauluista kutsuviin tuote-esittelyihin sekä oikean ilmapiirin luomiseen ravintoloissa ja myymälöissä.

Vision Track App

Vision Track Pro - AI Automode - Take a picture - The Color Wheel

Ohjevideot - Vision Track App

Vision Track App - Create Account / Store

Vision Track App - Add fixture / Create Group / Primary

Vision Track App - Restore / Update

Näytä kysymykset aihepiiristä:
Kamera toimii parhaiten noin 0,5 metrin ja 5 metrin etäisyydellä. Valaistun kohteen koko vaikuttaa siihen, kuinka hyvin kamera tunnistaa värimaailman.
Suosittelemme, että kohde on vähintään A4-paperin kokoinen.
Kyllä, sovellus toimii sekä iPhonessa että iPadissa, ja se on saatavilla sekä App Storessa että Google Playssa.
Tyypillisiä tuotteita, joita voidaan valaista värien parantamiseksi, ovat tekstiilit, lakatut pinnat, posliini, maalaukset ja ruoka. Tässä vain mielikuvitus asettaa rajat.
Vision Pro -valaisimessa on sisäänrakennettu kamera, joka voi tunnistaa, kun ihmiset liikkuvat kameran alueella. Tämän ansiosta voit aktivoida energiansäästötoiminnon, jossa valaisin himmenee haluttuun tasoon. Kun liike havaitaan, valaisin kirkastuu takaisin asetettuun arvoon.
On mahdollista sammuttaa valaisimen valkoinen valo ja käyttää vain RGB-värejä. Tämä onnistuu helposti Vision-sovelluksen väriympyrän avulla.
Näissä tapauksissa valaisin ymmärtää, että useita värejä on läsnä, ja säätää sitten valoa parhaiten valaistavan pinnan korostamiseksi.
Voit liittää yhteensä 200 valaisinta yhteen myymälään. Näitä 200 valaisinta voidaan jakaa vapaasti, mutta enintään 50 eri ryhmään.
Voit helposti palauttaa valaisimen tehdasasetukset pitämällä valaisimen takaosassa olevaa resetointipainiketta alhaalla 5 sekunnin ajan, kunnes valo alkaa vilkkua.
Voit palauttaa valaisimen tehdasasetukset helposti menemällä laitteesi asetuksiin ja valitsemalla sitten "Tehdasasetusten palautus."
Tällä hetkellä sovellus tukee ruotsia, englantia, tanskaa ja suomea.
Ehdottomasti, voit joko ottaa kuvan kohteesta puhelimellasi ja merkitä halutun värin tai yksinkertaisesti valita haluamasi värin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää väriympyrää määrittääksesi värin korostuksen itse.
Sovellus ilmoittaa, kun uusi ohjelmistopäivitys on saatavilla valaisimelle. Kun valitset ohjelmiston päivittämisen, saat vaiheittaiset ohjeet päivityksen suorittamiseen.
Vision Track L:än kanssa ovat yhteensopivia markkinoiden yleisimpiä kiskoja, kuten Global, Nuco, Powergear, Staff ja muut.
Valaisin voidaan asettaa lämpötilaan 2700 Kelvinistä aina 6500 Kelviniin kiinteillä 100 Kelvinin välein.
Kyllä, Vision-sovellus on ilmainen.